Andre behandlinger fra klinikken....


 For at sikre dig den optimale behandling, anvender vi også en række metoder både fra den mere klassiske terapi - og fra den alternative  behandlingsverden, der hvor vi ved, at disse metoder er effektive og sikrer dig en hurtig og optimal behandlingseffekt...

 

Neden for kan du se de alternative metoder, som vi er uddannet i /bruger mest sideløbende undervejs i behandlingsforløb - både som supplement og særskilt behandling.....

 


  Reflexbehandlinger        Hvad er zoneterapi og reflexologi   Zoenterapi er en microbehandlingsmetode, der udspringer af, at der rundt om på kroppen er områder og punkter, der reflekterer til organer, områder og dele af kroppen. Det mest udbredte er at bruge fodens zoner, men man kan i princippet finde micro-modeller i øre, ansigt, hænder m.m.  


Zoneterapien er forlængst overhalet af øreakupunkturen -  både når det gælder effekt, hurtighed og udviklings-potentiale, men er stadig et godt gedigent redskab, der bare ofte kræver væsentlig flere behandlinger for at virke.    

Hvordan bruger vi zoneterapi  


Zoneterapien bruges hos os primært som supplement til hypnose eller øreakupunktur. Metoden danner til en del lidelser et godt fundament både hos børn og voksne, men bør ikke stå alene, da den slet ikke har hypnosens & øreakupunkturens hurtighed og effekt.      


Baggrund Refleksbehandling  eller bedre kendt i danmark som Zoneterapi har stået på programmet hos Jan, siden han i midten af 80'erne lærte metoden hos Grethe Schmidt på Sundgaarden -  en af datiens pionerer inden for alternative behandling.   Han er desuden senere uddannet og certificeret  fra Skandinavisk forening for Zoneterapeuter og Fodreflexologer i 1988.  

Tapping /EFT   

     

Hvad er tapping

TFT,  EFT, som det også kaldes, er en metode  oprindelig udviklet af især Gary Craig i nyere tid..

 

I virkeligheden befinder tapping sig i grænselandet mellem akupunktur og hypnose, nøjagtig som det er tilfældet med f.eks. kinesiologi - og er altså en lightudgave af disse to behandlingsformer.

 

Det er primært hypnosedelen, der virker - understøttet af den midlertidige afballancering i energisystemet.

 Tapping er nemlig et program, hvor du laver en fokuseret selvhypnose - samtidig med at du afbalancerer energien i dine meridianbaner ved at banke på endepunkterne.

 

Hvordan bruger vi tapping

Der er mange opfattelser af, hvordan behandlingen skal udføres for at være helt rigtig.

Vores erfaring er at de alle virker, dog med varieret  effekt.

 

Der er dog elementer i mange af metoderne, der svækker den hypnotiske effekt.

Vi har derfor lavet vores egen 3 fasede udgave, hvor vi har tænkt grundprincipper fra hypnosen ind for skabe større effekt.

 

Metoden er enkelt og systematisk og er for nogle et godt suplement til hypnosen som hjemmebehandling. 

Den kræver nemlig ikke  viden eller forkundskaber for at kunne udføres - kun ihærdighed.

 

Hvor bruger vi Tapping

Den fungerer bedst for de, som kan lide at behandling er fysisk - eller de, som har brug for at blive afledt, når de laver selvhypnose -  f.eks. ved ADHD, uro eller aktiv angst.

 

Tapping er også en del af vores hjemmebehandlings-programmer til voksne og børn i onlineshoppen.

  Frekvensbehandling           Siden Jan som ung lærer for ordblinde kom i kontakt med Volfmetoden, har han interesseret sig for den virkning som svingninger har på vores sundhed m.m.   Han har i de senere år taget denne interesse op og inspireret af Rifemetoden udviklet en behandlingsform, hvorved du for en række lidelser kan behandle dig derhjemme på en let og enkel måde bare ved hjæp af en computer, en MP3afspiller eller din mobil og et sæt høretelefoner.   Det nødvendige mp3 baserede lydmateriale kan fra sommeren 2015 købes i vores onlineshop her.  


Nogen gange vil du også kunne få lydbehandlinger som gave, hvis du er bonuskunde eller er tilmeldt vores nyhedsliste.   Hvis du er interesseret så meld dig til vores 

Nyhedsbrev og få besked, når der sker noget...

 

OBS. til en dybereliggende behandling af ordblindhed anbefaler vi Volfbehandling - se f.eks. her.

Kinesiologi  

       

Jan har i tidernes morgen taget flere uddannelser/kurser inden for Kinesiologi og har arbejdet med denne behandlingsform som supplement siden 1987.

 

Da vi har flere metoder, der er den langt overlegen i effekt, bruger vi den dog nu kun i enkelte tilfælde ved allergitestning.

 

Råd der virker

       

Her vil du, når siden bliver helt udbygget, kunne hente vores bedste råd inden for  naturmedicin, kure og gamle

husråd.

 

Vi har gennem årene erfaret hvad der virker - og vi følger med, så kig her og bliv opdateret.

 

Eller skriv dig på vores nyhedsbrevliste / bliv Bonuskunde  og få rådene tilsendt et for et, når vi sender ud....  

OnlineShoppen

 

Vores nye tiltag en en shop, hvor du kan downloade behandlinger til hjemmebrug udført med hypnose og alternative behandlingsmetoder.

Du så  i ro og mag udføre behandlingen via enkle lyttemoduler i MP3 format eller   let forståelige læsemoduler i Flipbøger eller PDFformat
.

Du vil finde behandlinger med hypnose, hypnoterapi og Imageryterapi og behandlingskurser med selv-hypnose, søvn-hypnose, vågen-hypnose, øre-akupunktur og tapping, når shoppen i løbet af 2014 bliver fyldt op.